voetbalzone

Ancelotti vreest Kakuta, Benayoun en Kalou voorlopig kwijt te zijn

Bart Kruyt23 sep 2010, 07:39
Laatst bijgewerkt: 23 sep 2010, 07:39
Advertentie

Didier Drogba zei deze week dat hij maar wat graag vier prijzen in één seizoen wilde pakken, maar door dat plan kan reeds een streep worden gezet. Chelsea verloor woensdagavond in een knotsgek Carling Cup-duel van Newcastle United en heeft nu nog drie prijzen om voor te strijden. Carlo Ancelotti maakte zich vooral zorgen om de blessures bij zijn groep.

De coach zag Gael Kakuta, Yossi Benayoun én Salomon Kalou niet ongeschonden uit de strijd met Newcastle (3-4) komen. “Kakuta heeft pijn in zijn been, Yossi heeft last van zijn hamstring en Kalou heeft last van zijn rug”, zei Ancelotti. “We weten morgen pas meer, maar het ziet er niet heel goed uit. Ik ben bang dat we deze spelers voorlopig kwijt zijn.”

Ondanks de blessures en de nederlaag tegen Newcastle, had Ancelotti geen spijt van zijn beslissing om een B-elftal in het veld te sturen. “Dit is een competitie voor de jongere spelers, die hier ervaring kunnen opdoen”, zei de Italiaan. “Ik ben teleurgesteld in de nederlaag, maar tevreden over het spel. We kwamen met 3-1 achter én met tien man te staan, maar toch kwamen we terug tot 3-3 en konden we zelfs winnen. De spelers verdienen een compliment.”

Bezig met laden …