voetbalzone

Anderlecht- en Standard-doelwit De Bruyne praat eerst met Genk

Bart Kruyt27 mei 2010, 09:35
Laatst bijgewerkt: 27 mei 2010, 09:35
Advertentie

Kevin de Bruyne brak dit seizoen door bij RC Genk en dat heeft zijn vruchten afgeworpen voor de jonge aanvaller. In het dagblad Het Belang van Limburg laat zaakwaarnemer Patrick De Coster weten dat Anderlecht en Standard Luik serieuze interesse hebben in de aanvaller. “Standard en Anderlecht hebben zich ook bij mij gemeld, maar echt gepraat heb ik nog niet met die clubs”, aldus De Coster

De Bruyne heeft nog een contract tot 2013 bij Genk en gaat eerst met die club praten. “Vraag is of Genk hem verbeterde voorwaarden wil geven en zijn contract wil openbreken”, vertelt zijn zaakwaarnemer. “Als Kevin zijn salaris vergelijkt met de andere spelers, is het verschil toch heel groot.”

De achttienjarige aanvaller kwam vorig seizoen tot twee duels, maar dit jaar veroverde hij een basisplaats in het elftal van Frank Vercauteren. De Bruyne kwam tot 35 duels waarin hij drie keer scoorde. Het talent wordt door zijn goede seizoen vooral begeerd door Anderlecht. “Anderlecht was het meest concreet. Maar we willen eerst het gesprek met Genk afwachten. Daarna zien we wel weer”, zo besluit De Coster.

Bezig met laden …