voetbalzone

'Anderlecht is correct gebleven, maar ik heb geen eerlijke kans gekregen'

Daniel Cabot Kerkdijk03 aug 2010, 12:12
Laatst bijgewerkt: 03 aug 2010, 12:12
Advertentie

In het huidige seizoen zal Hernán Losada in het tenue van Charleroi te bewonderen zijn. De middenvelder, het afgelopen seizoen nog actief voor SC Heerenveen, werd vorige week door werkgever Anderlecht voor een jaar uitgeleend aan de Henegouwers. Voor Losada hoopt zodoende zijn loopbaan een nieuw leven in te blazen. “Maar ik wil geen revanche nemen”, zo benadrukt hij dinsdag tegenover het Gazet van Antwerpen.

“Veel mensen vinden dit een vreemde beslissing, maar mijn familie en ik staan achter mijn keuze voor Charleroi”, aldus de Argentijn. “Ik geloof honderd procent in het project van Mogi Bayat. Hij wil Charleroi weer laten bruisen. Ook van trainer Jacky Mathijssen kan ik veel opsteken”, zo liet Losada weten, die tevens de reden weet waardoor hij bij Anderlecht niet helemaal uit de verf kwam. “Ik heb geen eerlijke kans gekregen.”

Losada vervolgt over zijn periode bij Anderlecht: “In deze voorbereiding werd ik al snel naar de beloften gestuurd. Ik heb mij niet kunnen bewijzen. Anderlecht is wel correct gebleven. Bij de beloften werd ik als een ster behandeld. Ik ben ook blij dat het bestuur aan deze transfer heeft meegewerkt.”

Bezig met laden …