voetbalzone

Anderlecht knock-out: 'Ik weet niet hoe het kan dat dit nog fout loopt'

Bart Kruyt22 okt 2014, 23:36
Laatst bijgewerkt: 22 okt 2014, 23:36
Advertentie

De spelers van Arsenal gaven Arsène Wenger in de slotfase van het duel met Anderlecht toch nog een mooi verjaardagscadeau. The Gunners leken onderuit te gaan, toen zij na 88 minuten nog tegen een 1-0 achterstand aan keken. Kieran Gibbs maakte kort voor het verstrijken van de reguliere speeltijd echter de gelijkmaker en Lukas Podolski schoot Arsenal in blessuretijd nog naar de zege.

Bij Anderlecht was men ontgoocheld. "Als je verliest tegen een ploeg die beter is, heb ik er geen problemen mee", zei coach Besnik Hasi. "Maar dat was vandaag niet het geval. Ons tactisch plan klopte perfect. De eerste helft hebben we geen enkele kans weggegeven. Na de rust gingen we op het perfecte moment in de tegenaanval. Ons vertrouwen groeide en we scoorden ook. Toen hadden we de wedstrijd dood moeten maken."

Daar was middenvelder Steven Defour het mee eens: "Maar dat is het verschil tussen ons en Arsenal. Ook tegen Galatasaray vergaten we de wedstrijd dood te maken", stelde hij. En Dennis Praet voor de camera van 2BE: "Ik weet niet hoe het kan gebeuren dat dit nog fout loopt. Misschien omdat we eventjes niet helemaal geconcentreerd waren. Het is gewoon ongelooflijk, want we lopen de hele wedstrijd te knokken voor die 1-0 voorsprong, en dan gebeurt zoiets..."

Bezig met laden …