voetbalzone

André Onana komt met statement op Instagram: ‘Dit had ik nooit gedacht’

Jeroen van Poppel20 jul 2023, 19:04
Laatst bijgewerkt: 20 jul 2023, 19:04
Advertentie

André Onana neemt op Instagram een voorschot op zijn transfer naar Manchester United. De 27-jarige doelman neemt met een statement afscheid van de supporters van Internazionale. "Ik had nooit gedacht dat een afscheid zo zwaar zou zijn", aldus de voormalig doelman van Ajax.

Onana heeft slechts een jaar gespeeld voor Inter, dat hem transfervrij weghaalde uit Amsterdam. "Een jaar geleden werd ik een Nerazzurro. Veel mensen vertelden me dat deze club en deze stad iets speciaals had. Nu kan ik het bevestigen. In mijn eerste dagen als Nerazzurro besefte ik dat dit een familie is, dat Interisti zijn een manier van leven is."

"Ik werd verliefd op het San Siro, la Curva en de stad", aldus Onana. "Nu zijn de omstandigheden goed voor mij om in Manchester aan een nieuwe reis te beginnen. Ik doe het met veel enthousiasme, maar weet dat ik jullie zal missen. Eeuwige dankbaarheid aan alle Interisti. Jullie maken deze club geweldig."

De verwachting is dat Manchester United uiteindelijk een vast bedrag van 54 miljoen euro plus 5 miljoen euro aan variabelen neertelt voor Onana, die spoedig gepresenteerd zal worden. "Misschien kruisen onze paden ooit nog eens, maar nu is het tijd om nieuwe uitdagingen aan te gaan en Inter van afstand aan te moedigen. Spelers komen en gaan, maar de club blijft altijd bestaan en Inter staat boven alles en iedereen", besluit de Kameroener.

Bezig met laden …