voetbalzone

Antalyaspor jaagt op Pirlo: 'Hij is bereid om te komen'

Bart Kruyt17 nov 2015, 11:45
Laatst bijgewerkt: 17 nov 2015, 11:45
Advertentie

In de Major League Soccer wordt in de eerste weken van het nieuwe kalenderjaar niet gevoetbald en verschillende spelers uit de Amerikaanse profcompetitie laten zich in deze periode verhuren aan clubs uit Europa, om zo de conditie op peil te houden. De vraag is wat Andrea Pirlo gaat doen: mogelijk zien we de middenvelder binnenkort terug op de Turkse velden.

voetbalzone

Pirlo werd al in verband gebracht met verschillende clubs uit Italië, waarbij vooral Internazionale erg geïnteresseerd zou zijn, maar Antalyaspor wil ook gaan proberen om de stilist te huren. “We hebben al gesproken met zijn zaakwaarnemer”, wordt Gulterkin Gencer, de voorzitter van Antalyaspor, geciteerd. “Hij heeft ons gezegd dat Pirlo bereid is om acht wedstrijden in Turkije te komen spelen.”

Antalyaspor staat momenteel achtste in de Süper Lig en Samuel Eto’o is de sterspeler van het team uit de Turkse badplaats. Er wordt beweerd dat Gencer bereid is om Pirlo twee miljoen euro te betalen, als hij acht wedstrijden mee komt doen bij Antalyaspor. De 36-jarige Italiaan staat overigens onder contract bij New York City FC, de franchiseclub van Manchester City.

Bezig met laden …