voetbalzone

Antic: 'We willen het graag goed doen en de druk zal dan ook groot zijn'

Bart Kruyt12 jun 2010, 21:15
Laatst bijgewerkt: 12 jun 2010, 21:15
Advertentie

Radomir Antic, bondscoach van Servië, kijkt vol vertrouwen uit naar het Wereldkampioenschap. Servië treedt zondag voor haar openingswedstrijd aan tegen Ghana. De Serven zijn gebrand op een goed resultaat in de openingwedstrijd in Groep D, met Duitsland en Australië als andere tegenstanders.

/

“Aan het begin van het WK denken we aan veel dingen tegelijk”, zei Antic. “We vechten tegen Ghana, maar ook tegen onszelf. We willen het graag goed doen op het WK en de druk zal dan ook groot zijn: zoals altijd. Gelukkig hebben we een ploeg vol kampioenen, die weten hoe ze met dit soort druk om moeten gaan.”

Waar Ghana sterspeler Michael Essien het gehele toernooi moet missen, heeft Antic de beschikking over een volledig fitte selectie. Antic wijst er echter op dat Ghana ook zonder Essien een gevaarlijke tegenstander is. “Ghana is vol zelfvertrouwen. Ik ben er zeker van dat we een sterke tegenstander treffen.” Op de vraag of hij genoegen neemt met een gelijkspel antwoordt Antic: “Vooraf zeg ik nee, maar iedere wedstrijd heeft zijn eigen verhaal.”

Bezig met laden …