voetbalzone

Antic ziet de kracht van Duitsland vooral bij de jongelingen liggen

Robert Smid17 jun 2010, 16:25
Laatst bijgewerkt: 17 jun 2010, 16:25
Advertentie
/

Servië moet alles uit de kast trekken om nog de tweede ronde van het WK te kunnen bereiken. Omdat het eerste duel met Ghana in de slotfase werd verloren lijkt de ploeg van bondscoach Radomir Antic de laatste twee wedstrijden in de poule te moeten winnen om aanspraak te maken op de knock-out fase. En dat wordt een zware dobber.

De volgende tegenstander van de Serviërs is namelijk Duitsland, dat in de eerste wedstrijd indruk maakte door met flitsend spel Australië van de mat te spelen (4-0). Ook Antic weet dat Servië niet zomaar gaat winnen en ziet in dat zijn ploeg boven het eigen kunnen moet spelen om te winnen. “De balans bij Duitsland is perfect”, aldus de oefenmeester.

Door de vele blessures in het elftal van Duitsland-trainer Joachim Löw heeft de keuzeheer een aantal jonge talenten mee moeten nemen naar Zuid-Afrika. Volgens Antic ligt precies daar de kracht van de ploeg. “Het team heeft veel jonge spelers die veel kwaliteiten bezitten. Het is gebleken dat Löw helemaal gelijk heeft gehad met het selecteren van de jongelingen.”

Bezig met laden …