voetbalzone

‘Antoine’s toekomst hangt niet van ons af, wij hebben het niet meer in de hand’

Robin Bruggeman28 dec 2017, 16:45
Laatst bijgewerkt: 28 dec 2017, 16:45
Advertentie

Antoine Griezmann leek afgelopen zomer al op weg naar de uitgang bij Atlético Madrid, maar de Fransman bleef los Colchoneros vanwege het opgelegde transferverbod toch trouw en verlengde zelfs zijn contract. Met de winterse transferperiode in de aantocht nemen de geruchten over een vertrek echter weer toe en Atlético lijkt zich voor te bereiden op een leven zonder Griezmann.

“Antoine’s toekomst hangt niet meer van ons af. Ik kan hier niet staan en met zekerheid zeggen wat er gaat gebeuren, aangezien het niet meer in onze handen is. Afgelopen zomer hebben we er alles aan gedaan om te zorgen dat hij bij Atlético bleef”, vertelde directeur Miguel Ángel Gil Marín in gesprek met verslaggevers. “Deze zomer zullen we er alles aan doen om dat opnieuw te proberen, aangezien het ons veel moeite heeft gekost om hem en Diego Costa bij dezelfde club te krijgen.”

“We willen hem niet verkopen, nu niet en in de zomer ook niet, hij is erg belangrijk voor ons. Maar ik herhaal, het ligt niet meer in onze handen”, sluit de bestuurder af. Griezmann kan vanwege een verlaagde transferclausule in zijn nieuwe contract aankomende zomer voor honderd miljoen euro opgehaald worden en Barcelona lijkt als de meest waarschijnlijke bestemming voor de aanvaller te gelden. Manchester United trok afgelopen zomer het hardst aan de komst van de Frans international, maar the Red Devils hebben de aandacht inmiddels verlegd naar Paulo Dybala.

Bezig met laden …