Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Antony snoert media de mond: ‘Het was een natuurlijke reactie ter verdediging!’

Laatste update:

Antony heeft gereageerd op zijn opmerkelijke gedragingen na afloop van de halve finale van de FA Cup tegen Coventry City. De aanvaller van Manchester United juichte na de beslissende strafschop van Rasmus Højlund uitbundig en riep met provocerend gedrag veel kritiek op vanuit de media.

Manchester United stond tegen Coventry City na een uur spelen op een 0-3 voorsprong dankzij doelpunten van Scott McTominay, Harry Maguire en Bruno Fernandes. Uit het niets kwam Coventry in het laatste half uur echter helemaal terug tot 3-3. Diep in de verlenging zag Coventry de winnende treffer afgekeurd worden, waardoor een penaltyserie volgde. Die serie werd met 2-4 gewonnen door Manchester United.

Nadat Højlund de winnende strafschop tegen de touwen knalde, was de euforie bij de equipe van manager Erik ten Hag niet meer dan logisch. Antony, die in de 66ste minuut als invaller binnen de lijnen was gekomen bij een 0-3 voorsprong, richtte zich na de winst van zijn ploeg tot de supporters van Coventry.

De fans van the Sky Blues zaten aan de overzijde van waar de penaltyserie werd genomen. Vervolgens legde Antony zijn hand op zijn oren richting de spelers en supporters van Coventry, waarmee hij hen de mond wilde snoeren.

Nu heeft Antony via social media zelf gereageerd op het voorval. “Coventry heeft bewezen waarom zij de halve finale hebben bereikt”, opent de Braziliaan zijn statement op complimenteuze wijze op X.

“Wij hebben de finaleplaats bereikt voor onze fans. De manier waarop onze fans werden behandeld door hun speler was niet goed. In het heetst van de strijd heb ik gereageerd op deze provocaties. Dit was een natuurlijke reactie ter verdediging van mijn club!”, aldus Antony.

Ten Hag reageerde na afloop van de wedstrijd al op de reacties van Antony. “Heb je de reactie van Harry Maguire gezien? Hij werd uitgedaagd, daarom reageerde Antony op deze manier. Maar hij had het beter niet kunnen doen”, aldus de 54-jarige oefenmeester.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een slechte verliezer kan ik nog enigszins begrijpen, maar een slechte winnaar zijn vind ik altijd heel bizar.

23 april 2024 om 16:38

Ach, wat maakt het allemaal uit? Ja, het is een naar mannetje, maar wat wordt dit allemaal opgeklopt joh. Denk derde of vierde artikel over een provocatie van 3 seconden. Door graag.

23 april 2024 om 16:44

Inderdaad, door naar de volgende provocatie en de volgende en de volgende...

23 april 2024 om 20:13

Maar @moetnogtanken dit is een oud-speler van Ajax en zogenaamd heeft ETH (oud-trainer van Ajax) bepaald dat er 100 miljoen voor Antony betaalt is dus dan moet je wel op de man(nen) haten. Dat snap je toch wel? Deze mensen zijn meer bezig met hun antipathie jegens alles dat ook maar enigszins tegen Ajax aanschurkt dan met hun eigen club. Laat ze lekker. Ze zijn een paar seizoenen verwijderd van weer toezien hoe Ajax domineert. Dus laat ze genieten van de bestuurlijke crisis bij Ajax die ze hun absolute sportieve en financiële voorsprong heeft doen verbleken waardoor hun clubs weer kans maken/profiteren. Dit soort figuren zijn net zo triest als die “volwassen” hooligans die kinderen en gehandicapten uitschelden omdat ze voor een andere club zijn of in een andere stad wonen/toevallig lopen. Laat ze lekker. Ze hebben niks anders. On: Was een super trieste actie en de verklaring, tja, zat veel spanning op. Maar dat moet hij niet doen.

23 april 2024 om 20:38

Wat bedoel je nou precies?

24 april 2024 om 01:35

Zo, lekker uitgeraasd. Wat heeft Ajax hier nu precies mee te maken?

23 april 2024 om 16:38

Toch zijn er heel veel van. In de eredivisie lopen er ook genoeg rond.

Bij Antony wordt het uitvergroot omdat hij duur was, niet aan de verwachtingen voldoet en naast het veld ook geen schone lei heeft.

23 april 2024 om 16:58

Bij Antony wordt het er uitgelicht omdat hij een recidivist is. Zijn lijst met misdragingen en onsportief gedrag is inmiddels erg lang. Het is geen incident, hij is een bewezen misbaksel.

23 april 2024 om 17:11

Toch helpt het als je buiten de lijnen een sympathiek persoon bent en in het veld belangrijk.
Zag gisteren Dumfries zich een slechte winnaar tonen maar daar wordt om gelachen. Terwijl die ook inmiddels wel wat incidenten heeft gehad binnen het veld.

23 april 2024 om 16:47

Vaak zijn slechte verliezers ook slechte winnaars.

Dat klinkt echt als google translate taal.

Het is toch allemaal wel heel erg triest hoe Man Utd als club naar voren komt steeds weer. Ten Hag is ook niet de juiste man daar. Geen leider die dit soort dingen voorkomt of sterk optreedt. Ze kunnen alleen ooit nog terugkomen met een aantal sterke jeugdspelers die doorbreken. Met geld alleen gaan ze de afstand tussen hun en de top 3 niet inhalen. Wat ze de laatste jaren voor geld hebben uitgegeven is belachelijk. Chelsea en Man Utd zijn wat dat betreft een schande voor het voetbal. Dat Ten Hag daar onderdeel van is is echt triest. Redenen genoeg om afscheid van hem te nemen en verstandige mensen aan te stellen.

23 april 2024 om 17:00

Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Er moet gericht ingekocht worden en niet op naam. Spelers als Hojlund en Garnacho hebben de potentie, Mainoo heeft de potentie. Aangevuld met spelers die ze kunnen laten excelleren kan dit wel een echt goed elftal worden. De selectie is alleen uit balans, er moet een grote schoonmaak komen en er moet echt gekeken worden naar het aantal blessures.

23 april 2024 om 20:14

De top moet versterkt worden met voetbalverstand en dan kan ETH excelleren.

Hoe snoert Antony nu precies de mond van de media? Hij geeft een verklaring voor zijn zwakzinnige gedrag, maar dat maakt het er niet beter op. Kritiek dat die als een idioot gedroeg blijft nog steeds zwaar terecht.

Ik zie alleen geen excuses. Had er wel bij gemogen voor dat trieste gedrag.

Sneue gast is dit, maar ja dat vind ik al jaren. Lekker je club "verdedigen" tegen championship middenmotor

23 april 2024 om 20:15

Welke halve finale speelde jouw club? - krekels -

Antony is inmiddels wel het lulletje van de voetballerij natuurlijk. Provoceren, janken, zichzelf vooral dollen en niet presteren. Wereld deal gemaakt door Ajax.

Zo blij dat die gozer niet meer in de eredivisie speelt, al blijft die 100 miljoen natuurlijk schandalig....

Dit is ook een wereldprestatie van Antony en United. Ik snap die ontlading wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren