voetbalzone

'Apart dat Jol zoiets zegt als hij anderhalf jaar met Suárez heeft gewerkt'

Daniel Cabot Kerkdijk04 nov 2011, 23:00
Laatst bijgewerkt: 04 nov 2011, 23:00
Advertentie

Martin Jol en Robert Maaskant, de trainers van Fulham en Wisla Kraków, zullen niet elkaars beste vrienden worden. In het eerste onderlinge groepsduel werd Moussa Dembélé met rood van het veld gestuurd na een ietwat overdreven duikeling van Gervasio Núñez. In aanloop naar het weerzien op Craven Cottage hitste Jol de gemoederen op door het gedrag van 'duikelaar' Núñez te bekritiseren.

"Jol heeft die situatie optimaal benut", vertelt Maaskant, die met een 4-1 nederlaag uit Londen vertrok, aan diverse Poolse media. "Het zorgde voor een intimiderende en beladen sfeer in het stadion. Het is apart dat Jol zoiets zegt over een speler als hij bij Ajax anderhalf jaar met een speler als Luis Suárez heeft gewerkt."

Wisla Kraków kan in de laatste twee groepswedstrijden nog deelname aan de knock out-fase van de Europa League afdwingen. De Poolse ploeg heeft drie punten, evenveel als Odense BK. Fulham heeft vier punten meer, terwijl FC Twente met tien punten reeds verzekerd is van twee knock out-duels.

Bezig met laden …