voetbalzone

APOEL-held hoopt Barça te ontlopen in kwartfinale Champions League

Erik van Dam08 mrt 2012, 09:38
Laatst bijgewerkt: 08 mrt 2012, 09:38
Advertentie

Dionissis Chiotis groeide woensdagavond uit tot held van APOEL Nicosia. De 34-jarige doelman stopte in de wedstrijd tegen Olympique Lyon de inzetten van Alexandre Lacazette en Michel Bastos tijdens de strafschoppenreeks en hielp zijn team zo richting de kwartfinale. Daarin hoopt Chiotis dat een confrontatie met Barcelona vermeden wordt.

/

“We hebben iets bereikt wat niemand had vermoed aan het begin van dit seizoen”, zegt Chiotis dankbaar in de Cypriotische media. “Het begint nu heel serieus te worden. We moeten wachten wie we als tegenstander krijgen in de kwartfinale, er is niet een team waartegen we graag zouden spelen. Laten we alleen hopen dat het Barcelona niet wordt”, aldus de doelman.

Een andere held bij APOEL was Gustavo Manduca, die al vroeg de 1-0 maakte en zo de balans over twee duels bezien gelijk trok. “Het was een fantastische avond”, zegt hij op de UEFA-website. “We hebben geschiedenis geschreven voor dit land en daar zijn we trots op. Dit zal nog jaren in onze herinneringen voortleven.”

Bezig met laden …