Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arda Güler pakt vliegtuig naar Madrid na teleurstellende medische diagnose

Laatste update:

Arda Güler ligt voorlopig uit de roulatie bij Real Madrid. Het Turkse supertalent kwam sinds zijn komst van Fenerbahçe deze zomer nog niet in actie voor de Koninklijke en dat zal voorlopig zo blijven. Real Madrid meldt zaterdagavond dat de middenvelder annex aanvaller een meniscusblessure in zijn rechterknie heeft opgelopen.

Güler maakte in zijn beginperiode in de Spaanse hoofdstad een uitstekende indruk op de trainingen, waarna hij met zijn ploeggenoten op het vliegtuig stapte naar de Verenigde Staten. In Los Angeles, waar de club een deel van zijn voorbereiding afwerkte, moest Güler de trainingen al grotendeels laten schieten wegens fysiek ongemak. Nu blijkt dat hij een meniscusblessure heeft opgelopen. Güler pakt zodoende het vliegtuig naar Madrid, waar zijn behandeltraject zal worden uitgestippeld.

AS meldt dat er van een operatie vooralsnog geen sprake is, al ligt Güler er voorlopig wel uit. In Madrid zal men namelijk de tijd nemen om Güler volledig te laten herstellen, om zo een operatie te voorkomen. Verwacht wordt dat de Turk met deze behandeltraject volledig zal herstellen, al is het nog niet bekend wanneer de viervoudig international terugkeert op de (trainings)velden. Wel is het zo goed als zeker dat Güler er bij de seizoensopener in LaLiga, op 12 augustus tegen Athletic Club, niet bij is.

Güler veroverde vorig seizoen dankzij zijn dartelende speelstijl de harten van de Fenerbahçe-fans, maar de Turkse topclub bleek niet in staat om hem een seizoen langer binnenboord te houden. De Europese top zat deze zomer achter hem aan en uiteindelijk leek hij voor Barcelona te kiezen. De Catalanen moesten echter toezien hoe Real Madrid Güler voor hun neus wegkaapten. Zonder Güler heeft Real in de VS uitstekende oefenresultaten neergezet. AC Milan werd met 3-2 verslagen, terwijl ook Manchester United aan de zegekar werd gebonden (2-0). De ploeg van trainer Carlo Ancelotti oefent zaterdagavond tegen rivaal FC Barcelona.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Wat een akelig nieuws, al is de precieze impact en bijbehorende revalidatie nog niet helder. Hoop echt voor die jongen dat het relatief meevalt, maar dit kan een enorme domper worden voor hem. Revalidatie kan weken tot maanden duren..

30 juli 2023 om 00:12

Kan echt wel maanden duren inderdaad. Het is een hele vervelende blessure die ook weer heel snel op kan spelen. Meniscus willen ze het liefst niet veel aan doen. Het zal vast geen ernstige blessure zijn aangezien er geen operatie nodig is en je dan ruim een half jaar buitenspel staat. Maar het ding dat het heel snel weer op kan spelen is vrij vervelend!

Zo zonde dat deze jongen heeft getekent voor Real. Die stap is echt te groot, hij gaat verpieteren op de bank/tribune. Hij wordt nu te veel gehyped en had echt een tussenstop moeten maken bij bijvoorbeeld Benfica, Arsenal l, Napoli of Roma

29 juli 2023 om 21:25

Heb je nou een glazenbol of ben je gewoon pessimistisch.. Er zijn de afgelopen seizoenen meer jonge spelers geslaagd dan gefaald bij Real dus waar jij dit op baseert blijft een raadsel..

29 juli 2023 om 21:29

Die talenten kwamen uit grote competities of waren al niveau gewend voordat ze naar Real kwamen. De overstap van de Turkse competitie naar Real is misschien toch net iets te veel van het goeie.

Heel triest, maar van wat ik tot nu toe heb gezien komt deze jongen er wel. Aan wil, werklust en leergierigheid is in ieder geval bij deze jongen geen gebrek.

29 juli 2023 om 21:23

Vergeet zijn absurde techniek en balbehandeling niet

Wat een domper. Net het moment om indruk te maken en misschien zelfs een plekje bij de eerste 11 te veroveren...

Was het al te verwachten dat Real Madrid een te hoog niveau voor hem zou zijn. De trainingen die je bij Fener volgt, zijn niet te vergelijken met die van Real Madrid ze zijn veel intensiever, wat kan leiden tot snellere blessures. Een tussenstap in zijn carrière zou de beste keuze zijn, bijvoorbeeld Ajax. In Nederland weten ze veel beter hoe ze met jong talent om moeten gaan, wat ook vaak bewezen is. Nu hopen we dat hij niet te lang uit de running zal zijn, anders zie ik helaas geen toekomst voor hem bij Real.

30 juli 2023 om 09:05

In de rest van de wereld beginnen voetballers pas in de senioren?

Doodzonde dit. Juist op dit soort momenten, waar je je klasse wil zien in oefenwedstrijden tegen andere grote clubs in de USA, wil je niet geblesseerd raken. Nu ga je eigenlijk al zometeen met een dikke achterstand het nieuwe seizoen in, waar het echte werk gaat beginnen. Ik hoop dat Arda snel herstelt en geen operatie nodig heeft.

Liet echt zijn klasse zien op de trainingen. Was zo erg benieuwd naar hem in de oefenwedstrijden die Real speelt in de USA. Alleen helaas, helaas. Misschien beter dat die ff paar potjes speelt bij het tweede wanneer die weer volledig herstelt is.

De training bij real zijn veel intensiever dan bij Fener en wat heb ik gezien hij deed zijn best maar soms iets te veel zijn best. Hij ging iets te snel met alles hij volgens mij echt doel om direct basisspeler te worden. Hoop voor hem dat hij snel weer kan aansluiten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren