voetbalzone

Arena: 'Beckham kennende zal hij wellicht tot zijn 45ste doorgaan'

Daniel Cabot Kerkdijk08 aug 2010, 22:23
Laatst bijgewerkt: 08 aug 2010, 22:23
Advertentie

De carrière van David Beckham is nog lang niet ten einde, zo meent Los Angeles Galaxy-trainer Bruce Arena. Volgens de voormalig bondscoach van het Amerikaanse elftal zal de middenvelder juist sterker terug komen van de achillespeesblessure die hem al enkele maanden aan de kant houdt. AC Milan-coach Massimiliano Allegri was afgelopen week een andere mening toegedaan.

/

Volgens de opvolger van Leonardo zal de 35-jarige Engelsman door zijn kwetsuur nooit meer de oude zijn. "Onzin", vertelt Arena zondag aan diverse Amerikaanse media. "Ik ken hem goed en ben ervan overtuigd dat hij wellicht tot 45ste door zal gaan. Hij is een liefhebber en heeft zijn lichaam altijd goed verzorgd."

"We hebben altijd gezegd dat Beckham nog jaren hier zal spelen en mogelijk eindigt hij hier ook zijn actieve carrière", vervolgt de oefenmeester. "Hij zal mogelijk eerder dan verwacht zijn rentree maken, dat zegt genoeg over zijn fysieke gesteldheid." De Engelsman miste door zijn blessure het WK in Zuid-Afrika. Onduidelijk is of ook Becks zijn interlandcarrière een halt zal toeroepen."

Bezig met laden …