voetbalzone

Arena hoopt Beckham eind augustus op training te kunnen begroeten

Bart Kruyt29 jul 2010, 09:44
Laatst bijgewerkt: 29 jul 2010, 09:44
Advertentie

Bruce Arena verwacht David Beckham snel weer op het trainingsveld te kunnen begroeten. De Amerikaanse oefenmeester van LA Galaxy liet donderdag weten dat zijn sterspeler op de weg terug is van zijn achillespeesblessure die hij in maart dit jaar opliep. Door deze kwetsuur moest Becks noodgedwongen het WK in Zuid-Afrika met de Engelse nationale ploeg aan zich voorbij laten gaan.

/

“Ik geloof dat er een kans is dat hij de training eind augustus weer kan hervatten”, zo liet Arena desgevraagd weten. Het reguliere seizoen in de Amerikaanse MLS-competitie eindigt eind oktober, maar LA Galaxy zal naar alle waarschijnlijkheid in november weer aan de bak moeten, wanneer de play-offs die de titel gaan beslissen plaats zullen vinden. Voor Bruce en consorten dus alle reden om Beckham op tijd speelklaar te maken.

“Op dit moment is het absoluut onmogelijk om een datum te geven wanneer hij eventueel weer zou kunnen beginnen met spelen en of hij dit jaar überhaupt wel in actie komt”, aldus trainer Arena. “Dit zijn moeilijke blessures, dat geldt voor iedere sporter. Ook atleten bijvoorbeeld. Er bestaat een mogelijk dat hij dit jaar nog in actie gaat komen, maar ik zie echt geen kans om nu hier een datum te voorspellen.”

Bezig met laden …