Argentinië op schot tegen lamlendig Mexico

05 jun 2008, 08:34
Laatst bijgewerkt: 05 jun 2008, 08:34
Sven-Göran Eriksson weet waar hij aan toe is. De toekomstig bondscoach van Mexico zag woensdagavond vanaf de tribune hoe Argentinië duidelijk een maatje te groot was voor de Mexicanen. Mede door een mooie treffer van Lionel Messi eindigde de vriendschappelijke interland in San Diego in Argentijns voordeel: 4-1.

In het eerste half uur kreeg Oswaldo Sánchez al drie treffers te verwerken. Uit een vrije trap van Maxi Rodríguez profiteerde Nicolás Burdisso in de tiende minuut van de slechte communicatie bij de Mexicanen. Messi rondde acht minuten later met een nonchalante doch effectieve voetbeweging een prachtig opgezette aanval door Maxi Rodríguez, Julio Cruz en Sergio Agüero af.

Maxi Rodríguez nam de derde treffer voor zijn rekening, nadat hij een afgeslagen bal met enigszins wat geluk achter Sánchez gleed. Een kwartier na rust verkleinde Naelson met een geplaatst schot de achterstand, maar een treffer van Agüero gooide de wedstrijd in het slot. De aanvaller van Atlético Madrid verzilverde een pass van Messi, die ondanks de aanwezigheid van vier tegenstanders toch het overzicht hield.