Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot kiest voor Stengs achter de spits bij terugkeer Kökçü in De Kuip

Laatste update:

Arne Slot heeft de opstelling voor het oefenduel met Benfica bekendgemaakt. De trainer van Feyenoord geeft Calvin Stengs de kans om zich te laten zien op de nummer 10-positie. Ook Santiago Giménez, die langer met vakantie was vanwege zijn deelname met Mexico aan de Gold Cup, begint voor het eerst deze voorbereiding aan de aftrap. Het duel met de Portugezen begint om 16.00 uur en is te zien op ESPN.

Justin Bijlow start onder de lat bij de Rotterdammers. De doelman ziet een viermansverdediging voor zich staan, bestaande uit Marcus Pedersen, Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Geertruida speelt vandaag met de aanvoerdersband om. Op het middenveld heeft Slot een plekje ingeruimd voor Ramiz Zerrouki, Mats Wieffer en Stengs. Laatstgenoemde start op de 10-positie.

In de aanval kiest Slot voor Alireza Jahanbakhsh, Igor Paixão en Giménez. Jahanbakhsh start als rechtsvoor, terwijl Paixão, die tegen Villarreal in de spits begon, als linksbuiten staat opgesteld. Het is de tweede keer dit seizoen dat Feyenoord in zijn eigen Kuip een oefenwedstrijd speelt. Donderdag speelden de Rotterdammers namelijk op eigen bodem met 1-1 gelijk tegen het Spaanse Villarreal.

Bij Benfica speelt Orkun Kökçü in de basis. De voormalig aanvoerder van Feyenoord maakte eerder deze zomer de overstap naar Portugal en is meteen terug in De Kuip. Verder heeft trainer Roger Schmidt ook gekozen vooreen andere ex-Eredivisionist: Fredrik Aursnes mag ook aan de aftrap beginnen. David Neres begint op de bank.


Opstelling Feyenoord: Bijlow, Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Zerrouki, Stengs, Wieffer; Jahanbakhsh, Paixão, Giménez.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

sterke opstelling, hopelijk neemt benfica het ook serieus.
leuke wedstrijd, ben benieuwd naar beide teams.

Voor nu prima dit maar ben echt geen fan van Zerrouki en Wieffer samen. Dezelfde type spelers die ook echt allebij hetzelfde willen doen in de wedstrijd. Ben wel erg benieuwd naar Stengs op 10.

30 juli 2023 om 15:27

Het kan ook zijn dat ze de taken steeds beter gaan verdelen naarmate ze vaker samenspelen. Wel beiden snelle voeten en snelle ogen.

30 juli 2023 om 15:29

Dat samen spelen hebben ze vroeger ook gedaan maar het zijn dezelfde type spelers. Ik vind ze allebij niet goed genoeg voor de type '8' de rol die Kokcu speelde. Timber is daar misschien voor gehaald maar die overtuigd mij allerminst. Had daarom graag voor die positie een nieuwe speler gezien die de rol van 8 beter kan bespelen.

30 juli 2023 om 16:21

@Sander1410, in de jeugd van Twente ja, toen Wieffer nog meer op 10 speelde. Daarnaast zijn ze allebei al jaren verder in hun ontwikkeling. Geef die jongens eens de tijd. Slot ziet het zeker allemaal verkeerd?

30 juli 2023 om 15:30

Hopelijk krijgt Timber de kans. Middenveld met Wieffer en Timber met daarvoor stengs is het beste wat beschikbaar is.

Aanval en verdediging is straks top. Maar middenveld is buiten Wieffer vrij matig vind ik.

30 juli 2023 om 15:32

In mijn ogen mis je creativiteit op het middenveld. Benieuwd of Stengs dat nog in zich heeft.

30 juli 2023 om 15:32

Stengs gaat dit seizoen gewoon naast Wieffer/Zerrouki spelen, Ivanusec zal wel op 10 belanden. Daarom zijn we ook nog opzoek naar een flankspeler lijkt me

30 juli 2023 om 15:38

Nee Ivanusec is gehaald voor de linksbuiten positie. Daar is hij ook beter. Stengs is gehaald als vervanger van Szymanski. Hij zal dus op 10 komen te staan

30 juli 2023 om 15:59

Of is hij al binnen? Heb iets gemist

30 juli 2023 om 16:11

Nog niet, maar kwestie van tijd

Laat Santi is uitrusten..

30 juli 2023 om 15:24

Hij wil een transfer naar Benfica. Hij gaat alles geven vandaag

30 juli 2023 om 15:28

Slechte grap Erik, volgende keer beter!

Heeft Santi wel vakantie gehad?

30 juli 2023 om 15:32

Een paar dagen

30 juli 2023 om 15:34

Ja hij heeft vakantie gehad, en is op vakantie geweest! Hij gaat sowieso geen 90 minuten maken verwacht ik.

4e goede middenvelder is geen overbodige luxe. Of Timber dat is moet nog blijken, voor zijn prijs nog niet echt overtuigend...

Wedstrijd ergens te zien?

30 juli 2023 om 15:49

De wedstrijd is vanaf 16.00 uur te zien op ESPN (1)

30 juli 2023 om 15:50

ESPN

Mooie opstelling, vooralsnog de sterkst mogelijke. Wel een beetje sneu dat dit team het sterkste team van Nederland is. Ik vind het nml niet echt tot de verbeelding spreken.

30 juli 2023 om 16:05

Dit team heeft gewoon finale ECL en kwartfinale EL gehaald

30 juli 2023 om 16:10

Kwartfinale EL is niet per se iets om heel trots op te zijn toch?

31 juli 2023 om 00:10

fantastische resultaten, helemaal met je eens. toch vind ik dat ze een behoorlijk jasje uitgedaan hebben itt vorig seizoen. Ik hoop dat Stengs zijn draai gaat vinden en zowel Gimenez als Geertruida niet verkocht worden...

Hoppa Paixao, 1-0. Heerlijke goal

30 juli 2023 om 16:18

Heel lekker afgerond

Benfica lijkt met een soort regenboog op het shirt te spelen.. doet mij denken aan de discussie om de one love aanvoerders band en orkün eerder dit jaar.. interessante wedstrijd verder Feyenoord met een geweldige goal op voorsprong. Wel benieuwd hoe Timber met zijn nieuwe rol: bankzitter om zal gaan

30 juli 2023 om 16:20

Zijn de kleuren uit hun logo

30 juli 2023 om 16:28

Kijk dat wist ik niet bedankt!

Waarom geen live meepraten @vz?

30 juli 2023 om 16:27

Vermoedelijk omdat dat al een tijdje niet goed werkt

We spelen nog wat slordig, goal was wat gelukkig maar goed afgerond. Hopelijk hebben we snel de controle weer in handen, ik wil zien hoe de aanvallen met Stengs op 10 lopen

Di Maria met hele vuile overtreding. Kan je rood voor geven. Gelukkig niet gedaan, maar zag er naar uit

Indrukwekkend dit hoor van Feyenoord, met de juiste loting kan ook in de CL wat moois bereikt worden

2-0, Gimenez. Heerlijke pass.

(overigens wel buitenspel denk ik, maar geen VAR)

Poeh, mooi afgerond hoor. Goede actie Geertruida, mooie bal Hartman en Gimenez zoals we hem kennen. Buitenspel vermoedelijk maar doet er weinig aan af

30 juli 2023 om 16:57

Rechtsback Bah stond helemaal bovenin die het geen buitenspel maakte. Was lastig te zien omdat er spelers voor liepen.

30 juli 2023 om 17:05

Ik twijfelde, herhaling was niet eenduidig

Geen risico met Santi nemen nu!

Spelen een goede wedstrijd! Als Ali ff wat nauwkeuriger is staat het al 4-0

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren