Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot laat Engelse pers lachen tijdens eerste persconferentie bij Liverpool met grappen over Van Dijk en Cody Gakpo

Laatste update:

Arne Slot heeft zijn eerste persconferentie als trainer van Liverpool achter de rug. De 45-jarige trainer van the Reds kreeg de lachers op zijn hand nadat hij vertelde te hopen op een halve finale op het EK tussen Engeland en Nederland. Uiteraard hoopt Slot dat Oranje het EK ook wint. “Misschien zitten we niet met alles op één lijn”, aldus de trainer grappend tegen de Engelse pers.

De contractsituatie van zowel Van Dijk als Mohamed Salah wordt uitvoerig besproken in Engeland, daar beide topspelers nog maar tot volgend jaar zomer vastliggen op Anfield. Koen Weijland van Viaplay vraagt of Slot in de gesprekken met Van Dijk en Salah gemerkt heeft dat zij nog de honger hebben om voor titels te strijden.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Ik denk dat elke topspeler altijd wil winnen. Ik neem aan en hoop dat Virgil eerst het EK wil winnen”, aldus Slot, die de perszaal met die woorden laat lachen. “Misschien zitten we niet met alles op één lijn”, grapt de trainer er direct achteraan. “Al deze spelers willen winnen en hebben de honger om te winnen. Als je die honger niet hebt, dan speel je niet voor een club als Liverpool.”

Door de aflopende contracten van Van Dijk en Salah wordt het afwachten of zij na de zomer ook nog voor Liverpool spelen. Weijland vraagt daarom of Slot in de gesprekken met het tweetal gemerkt heeft dat ze bij de club willen blijven. “Ja, dat heb ik gemerkt.”

Slot wordt vervolgens gevraagd of hij ‘Gakpo heeft verteld om het een beetje rustiger aan te doen op het EK’. “Nee, ik hoop dat hij nog extra gas gaat geven. Zeker in de halve finale. Maar eerst de kwartfinale nog. Ik hoop dat ze Engeland treffen in de halve finale”, laat Slot de perszaal opnieuw lachen.

“We hopen en verwachten dat Cody het nóg beter gaat doen”, vervolgt de Nederlander op serieuzere toon. “Cody heeft een geweldig toernooi, net als het WK in 2022. Hij speelt indrukwekkend tot dusver. Ik hoop dat hij dat kan volhouden in de komende wedstrijden.”

Trent Alexander-Arnold


Het contract van Trent Alexander-Arnold loopt volgende zomer ook af. Richard Hughes, sportief directeur op Anfield, zit naast Slot tijdens de persconferentie en wil niet te veel zeggen over de onderhandelingen met de rechtsback, Van Dijk en Salah.

“Dit zijn privékwesties. Het enige wat voor ons belangrijk is, is de toewijding aan de club. We zijn er absoluut van overtuigd dat dat hier geval is.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Toch wel fijn wanneer een trainer lekker los reageert op de pers. De pers hoeft niet altijd jouw vijand te zijn. Hopelijk blijft hij dat doen ook wanneer de resultaten minder zijn.

5 juli 2024 om 14:31
0

De "pers" is in deze is gewoon Koen Meadows joh - een hollander

5 juli 2024 om 14:46
0

Volgens het artikel staat er toch iets anders. Er staat letterlijk de Engelse pers en aangezien ik er niet bij ben geweest moet ik uitgaan van de teksten die Voetbalzone schrijft.

5 juli 2024 om 14:57
0

dit staat trouwens gewoon in het artikel:

Koen Weijland van Viaplay vraagt of Slot in de gesprekken met Van Dijk en Salah gemerkt heeft dat zij nog de honger hebben om voor titels te strijden.

5 juli 2024 om 15:32
0

En jij denkt dat Koen de enige was in de zaal?

Slot is gewoon een relaxte man, die een duidelijke voetbal visie heeft en daarom vaak met veel zelfvertrouwen voor de camera's verschijnt.

Ik denk echt dat Slot 1 van Nederlandse beste trainers kan worden in de afgelopen jaren. Het is een soort van Gaal/cruijff qua visie, maar hij is in zijn communicatie zoveel beter dan Van gaal. Die zag overal spoken, Slot niet, slimme man.

Merk je ook weer hier, man praat ook gewoon goed Engels, heeft humor en is lekker nuchter. Een betere uithangbord kan je bijna niet krijgen.

Als hij de media in Engeland meekrijgt in zijn voordeel heeft hij een behoorlijk voordeel ten opzichte van Ten Hag. Media in Engeland is redelijk bepalend lijkt wel, Slot is een slimme man hierin. Echt enorm veel zin om Liverpool te volgen volgend jaar!

5 juli 2024 om 13:50
0

Slot is van wat we zien ook een stuk charismatischer dan Ten Hag.

5 juli 2024 om 14:04
0

Ja he he, zelfs Frans van finance hier is charismatischer dan Ten Hag.

5 juli 2024 om 14:42
0

Misschien is Franske wel heel charismatisch😉.

5 juli 2024 om 13:55
0

Zolang hij de achterban van Liverpool tevreden kan houden. De veelal gekleurde Man United pundits neem ik niet serieus en hebben een enorme bias. Arteta is niet geliefd bij veel journalisten maar houd de Arsenal fans, spelers en eigenaren tevreden en dat is eigenlijk het enige wat telt.

5 juli 2024 om 14:47
0

Je kun zeggen wat je wilt, maar United is voor de media nog steeds een veel grotere en interessantere club dan Liverpool. Ten Hag stelde zelf de vraag in een interview dat jullie (de media) graag wilt dat het minder gaat met United omdat dat interessanter is. De interviewer beaamde dit zelf.

Heeft niet zozeer met de resultaten te maken. Over Poch waren ze okn erg milt en schreven ze weinig negatiefs over.
Toen ten Hag de FA cup won, vroeg niemand over de goede wedstrijd die United speelde, over tactisch plan. Er werden alleen maar negatieve vragen gesteld over het seizoen en of hij ontslagen zou worden.

Toen het vorig jaar bij Liverpool minder ging, was de media okk milt over Klopp.
Je kunt deze clubs gewoon niet vergelijken qua media gezien

Houd het EK goed in de gaten. Denk dat Slot de linksbuiten positie voor komend seizoen kan invullen. Gakpo is geen centrumspits. Ik had de verwachting dat hij naar zo'n positie naar toe kan groeien maar is veel te slap in de duels.

5 juli 2024 om 14:22
0

Maarja wat ga je dan met Diaz doen?

5 juli 2024 om 14:29
0

Mocht Gakpo zijn EK vorm meenemen naar het nieuwe seizoen dan zet je Diaz op de bank. Vond hem vorig seizoen tegenvallen.

Ik kan echt niet wachten op volgend seizoen het mag stilletjes aan gaan beginnen, want wat heb ik er zin in onder Arne Slot. Het gevoel bij het grootste deel van de aanhang lijkt ook goed te zitten als ik de reacties zo las na zijn eerste interviews. Een goede communicator, op dat vlak al een goede keuze. Een charismatische man maar op een andere manier dan Klopp natuurlijk, maar vooral meer door de rust die hij uitstraalt. Hopelijk voetballen we ook zo met meer rust en controle, want dat is wel nodig na jaren Klopp. Juist is het wel nog iets te stil voor mij omtrent transfers want de concurrentie zit niet stil als ik de geruchten moet geloven, hopelijk barst dat los na het EK.

5 juli 2024 om 14:16
0

Welke posities zie je momenteel graag versterkt worden en met wie? Ik zou sowieso een cvm halen, maar wat zijn de opties? Palhinha is al naar bayern. Misschien een kimmich?

"slot laat Engelse pers lachen door voorzet van Nederlandse journalist?"

Het scheelt natuurlijk al een hoop of je de Engelse taal wel of niet machtig bent. Slot is dat wel, komt goed uit zijn woorden en relaxed over en straalt gewoon rust uit. Daarentegen Ten Hag met zijn steenkolen Engels en dat zenuwachtige/ongemakkelijke een stuk minder en dan sta je al met 1-0 achter. Slot is gewoon veel meer welbespraakt en adrem in ieder geval dan Ten Hag.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren