voetbalzone

In de wandelgangen: Arnhemmer speelt zich in de kijker bij Bayern en Dortmund

Wessel Antes28 nov 2023, 09:15
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 03:10
Advertentie
/
Erik ten Hag gaat komende winter niet meewerken aan een vertrek van Antony. De clubleiding van Manchester United is bereid de voormalig Ajacied te laten gaan, maar dat ziet de Nederlandse manager niet zitten. (Football Insider)
/
Jeremie Frimpong heeft een afkoopclausule van 40 miljoen euro in zijn contract staan De rechtsachter van Bayer Leverkusen gaat de club komende zomer waarschijnlijk verlaten. (Florian Plettenberg)
voetbalzoneArnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Ook Borussia Dortmund is geïnteresseerd in de vleugelverdediger van Fenerbahçe, die zo’n 30 miljoen euro moet kosten. (BILD)
/
Bayern München gaat in januari mogelijk ook een poging wagen om Florian Wirtz te strikken. De twintigjarige middenvelder is dit seizoen een van de absolute smaakmakers bij Bayer Leverkusen. (Sky Deutschland)
/
Arsenal gaat deze winter een nieuw bod uitbrengen op Aston Villa-middenvelder Douglas Luiz. De Londenaren willen daarvoor eerst afscheid nemen van Thomas Partey, die in de belangstelling staat van Juventus en clubs uit Saudi-Arabië. (ESPN)
/
Yannick Bolasie is terug op de Engelse velden. De 34-jarige baltovenaar zat sinds juli zonder club na zijn vertrek bij Caykur Rizespor, maar gaat per direct aan de slag bij Swansea City in de Championship. (officiële kanalen Swansea City)
Bezig met laden …