voetbalzone

'Arrogante man' Van Gaal zorgt voor twijfel: 'Hij slaagde daar niet in'

Matthijs van Laar07 aug 2015, 10:56
Laatst bijgewerkt: 07 aug 2015, 10:56
Advertentie

Manchester United deed wederom van zich spreken op de transfermarkt, maar een garantie voor succes is dat allerminst. Ook vorig jaar smeet de Engelse grootmacht met geld en kwam het elftal van Louis van Gaal niet verder dan de vierde plek. Martin Keown heeft dan ook zijn twijfels.

voetbalzone

De oud-international van Engeland wijst in zijn column in de Daily Mail naar de Nederlandse coach, die vorig seizoen sterren als Ángel Di María en Radamel Falcao tot zijn beschikking had. "Over Van Gaal gesproken, hij is best een arrogante man", begint Keown. "Hij heeft veel geld mogen uitgeven en slaagde er niet in om het beste uit Di María en Falcao te halen. Ik vraag me af of ze het dit jaar beter zullen doen."

Een van de spelers die daar zorg voor moet gaan dragen is Memphis Depay, maar volgens de oud-speler van Arsenal is de komst van de Nederlander niet het belangrijkste wapenfeit op de Engelse transfermarkt. "De beste aankoop is Christian Benteke door Liverpool. Hij kan in het rijtje komen met spelers als Robbie Fowler, Michael Owen, Fernando Torres en Luis Suárez", denkt hij.

Bezig met laden …