voetbalzone

'Arsenal-bankzitter wil om tafel met Wenger en denkt aan transferverzoek'

Bart Kruyt28 mrt 2015, 12:15
Laatst bijgewerkt: 28 mrt 2015, 12:15
Advertentie

Wojciech Szczesny denkt serieus na over een vertrek bij Arsenal. De doelman begon dit seizoen als eerste keus onder de lat, maar is zijn basisplaats inmiddels kwijtgeraakt aan David Ospina. Er zijn bovendien geruchten dat Arsenal wel wat voelt voor de komst van Petr Cech, die zich zit te verbijten op de bank bij Chelsea, en dus wil Szczesny weten waar hij aan toe is.

voetbalzone

De Pool heeft volgens de London Evening Standard aangegeven dat hij aan het einde van dit seizoen met Arsène Wenger wil praten over de toekomst. Szczesny is niet van plan om reservekeeper te blijven, dus wanneer hem duidelijk wordt gemaakt dat hij niet terug zal keren in de basis, zal hij een transferverzoek indienen. De goalie heeft nog een contract tot medio 2018 bij Arsenal.

Szczesny arriveerde in 2006 in de jeugdopleiding van Arsenal en zat in 2009 voor het eerst op de bank bij een Premier League-duel. De Pool werd verhuurd aan Brentford, voordat hij terugkeerde naar het Emirates Stadium en uiteindelijk een basisplaats veroverde. De 24-jarige Szczesny is zijn plek in het elftal nu echter weer kwijt en baalt daar behoorlijk van.

Bezig met laden …