voetbalzone

'Arsenal bewaart zijn geld voor een Özil-transfer in de zomer'

Bart Kruyt26 jan 2014, 09:00
Laatst bijgewerkt: 26 jan 2014, 09:00
Advertentie

Arsène Wenger heeft aangegeven dat Arsenal deze maand waarschijnlijk geen nieuwe spelers zal halen en heeft ook ontkend bezig te zijn met de komst van Julian Draxler. Toch blijven er maar geruchten verschijnen over de Duits international: de Daily Mail schrijft zondag dat Draxler toch echt op het punt staat om bij Arsenal te tekenen. Martin Keown is benieuwd.

voetbalzone

De voormalig verdediger van Arsenal kan zich niet voorstellen dat Draxler echt naar het Emirates Stadium zal komen. "Als Arsenal deze maand nog iemand koopt, dan is het een speler die er meteen staat, zoals Mesut Özil", denkt Keown. "Wenger is een manager die in de zomer een selectie samenstelt en daar het hele seizoen mee wil werken. Hij houdt niet van de winterse transfermarkt."

Voor Draxler zal veel geld moeten worden betaald, maar Keown denkt dus niet dat dit gaat gebeuren: "Arsenal bewaart zijn geld voor een Özil-transfer in de zomer", voorspelt de clubicoon. De ploeg van Wenger staat momenteel bovenaan in de Premier League en heeft een punt meer dan achtervolger Manchester City.

Bezig met laden …