voetbalzone

‘Arsenal biedt 38 miljoen euro op ‘ongelooflijke speler’ van Klopp’

Daniel Cabot Kerkdijk08 mei 2016, 07:30
Laatst bijgewerkt: 08 mei 2016, 07:30
Advertentie

Arsenal gaat spoedig, als de zomerse transfermarkt zijn deuren opent, een fiks miljoenenbod op Daniel Sturridge uitbrengen, zo schrijven diverse Britse kranten zondag. Het zou, naar verluidt, gaan om een formeel bod van ongeveer 38 miljoen euro. Het is algemeen bekend dat Arsène Wenger een groot liefhebber is van de 26-jarige aanvaller van Liverpool en bovendien maakte Arsenal dit seizoen minder goals dan Tottenham Hotspur, Leicester City en Manchester City.

/

Sturridge heeft een lange periode van blessureleed achter de rug en was in zijn laatste vijf duels goed voor liefst vier doelpunten. Na het bereiken van de finale van de Europa League omschreef Jürgen Klopp de aanvaller als ‘een ongelooflijke en uitstekende voetballer’. De oefenmeester was echter niet altijd even enthousiast over de Engels international, die niet altijd verzekerd is geweest van speeltijd onder Klopp.

“Ik ben iemand die elke minuut van elke wedstrijd wil spelen”, zo verzekerde Sturridge onlangs. “Als ik niet in de basis sta, is dat moeilijk te accepteren.” Sturridge, die eerder al met een transfer in verband werd gebracht, heeft nog een contract tot medio 2019. De verwachting is dat Arsenal niet veel concurrentie zal hebben: een terugkeer naar Chelsea of Manchester City is uit den boze, net als een overstap naar aartsrivaal Manchester United.

Bezig met laden …