voetbalzone

Arsenal blundert: welkomstvideo Havertz ligt al voor aankondiging op straat

Mart Oude Nijeweeme28 jun 2023, 16:55
Laatst bijgewerkt: 28 jun 2023, 16:55
Advertentie

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Arsenal de komst van Kai Havertz wereldkundig gaat maken. De Duitse spits werkt achter de schermen hard aan zijn overstap van Chelsea naar de stadgenoot en heeft zich onder meer al in het zweet gewerkt met de media-afdeling. Op internet zijn beelden te zien van de welkomstvideo die is uitgelekt. De video bevat beelden van Havertz in zijn nieuwe tenue en een interview.

@.sapnu_puas

Kai havertz leaked announcement 🤍❤️ #kaihavertz #havertz #arsenal #gunners #fyp #viral #foryou #foryoupage

♬ original sound - sapnu puas

Zo legt hij onder meer zijn keuze uit voor het rugnummer. Havertz speelt komend seizoen met nummer 29. "Ik draag dat nummer nu meerdere jaren. Dat is begonnen toen ik voor het eerst bij de nationale ploeg van Duitsland zat. Vanaf dat moment heeft het me geluk gebracht. Het heeft een geschiedenis met mijn broer. Als we videogames speelden, kozen we altijd voor nummer 29. Ik denk dat het een perfect nummer is voor mij, ik hou ervan."

Bezig met laden …