voetbalzone

‘Arsenal doet nieuwe poging om Portugees voor dertig miljoen in te lijven’

Peter Nusselder04 aug 2014, 09:50
Laatst bijgewerkt: 04 aug 2014, 09:50
Advertentie

Arsenal-trainer Arsène Wenger blijft op zoek naar versterking van zijn middenveld. De oefenmeester is gecharmeerd van William Carvalho en wil de 22-jarige Portugees wegplukken bij Sporting Portugal. Het is evenwel de vraag of het bod van de Premier League-club ditmaal hoog genoeg is.

voetbalzone

The Gunners zijn volgens O Jogo bereid om dertig miljoen euro neer te tellen voor de Portugees international, maar dat zou vorige maand ook al het geval zijn geweest. Sporting liet destijds naar verluidt weten dat de transfersom dan ineens vooraf zou moeten worden overgemaakt naar Lissabon en dat zorgde ervoor dat de overgang van Carvalho naar Londen afketste.

Nu zou Arsenal dus opnieuw hebben aangeboden om dertig miljoen voor de controlerende middenvelder te betalen, ook al is er in het contract van Carvalho een vastgestelde transfersom van 45 miljoen euro opgenomen. Manchester United werd ook lange tijd in verband gebracht met de door diverse clubs begeerde Portugees, maar na het ontslag van trainer David Moyes is die interesse verflauwd.

Bezig met laden …