voetbalzone

Arsenal en Paris Saint-Germain spitsen oren: ‘Of hij vertrekt? Mogelijk’

Dominic Mostert22 nov 2016, 08:35
Laatst bijgewerkt: 22 nov 2016, 08:35
Advertentie

VfL Wolfsburg weigerde Julian Draxler afgelopen zomer van de hand te doen, ondanks vermeende belangstelling van Paris Saint-Germain en Arsenal. De 23-jarige middenvelder werd gezien als essentieel onderdeel van het team, maar in het lopende seizoen steekt zowel Draxler als Wolfsburg niet in goede vorm. Wellicht behoort een transfer in de winter wel tot de mogelijkheden.

/

Technisch directeur Klaus Allofs hint in gesprek met SPORT1 naar een transfer van de 27-voudig international van Duitsland. "We zullen de stand van zaken opnieuw evalueren en misschien handelen we de volgende keer wel anders", lijkt Allofs te doelen op de winterse transferperiode. "Of dat betekent dat hij kan vertrekken? Mogelijk."

Eind september erkende Draxler dat hij wilde vertrekken: er was sprake van 'meningsverschillen' met de clubleiding. "Dat helpt hem niet en Wolfsburg evenmin. Hij wil gewoon terugkeren op zijn eigen niveau", reageert Allofs nu. Draxler kwam dit seizoen nog niet tot scoren in negen wedstrijden. De technicus ligt tot medio 2020 vast in Wolfsburg.

Bezig met laden …