voetbalzone

‘Arsenal gaat voor Nederlandse doelman en biedt 25 miljoen op Di María’

Gijs Freriks25 aug 2013, 00:10
Laatst bijgewerkt: 25 aug 2013, 00:10
Advertentie

Tim Krul maakt deze zomer mogelijk nog een transfer naar de Engelse top. De doelman staat volgens de zondageditie van The Sun namelijk in de serieuze belangstelling van Arsenal. Arsène Wenger wil zijn selectie voor 2 september nog van een kwaliteitsinjectie voorzien en hij is al langer op zoek naar een extra doelman. Krul zou in het Emirates Stadium moeten concurreren met Wojciech Szczesny.

/

Arsenal zou niet alleen Krul weg willen kapen bij Newcastle United. Ook Yoan Cabaye staat zoals bekend in de belangstelling van the Gunners. De club bracht onlangs een ‘beledigend’ bod ter waarde van 11,8 miljoen euro uit en Newcastle ging daar dan ook niet mee akkoord. Voor 29 miljoen zou de club uit Tyne and Wear pas willen praten over een eventuele transfer van de Franse middenvelder. Arsenal geeft de hoop echter niet op en zou het bod de komende week willen verhogen naar circa 19,8 miljoen voor Cabaye.

Ook Ángel di María is nog altijd in beeld bij Arsenal. De 25-jarige aanvaller zou mogen vertrekken door de naderende komst van Gareth Bale en is ook met Paris Saint-Germain, AS Roma en Manchester United in verband gebracht. Wenger is naar verluidt bereid om dik 25 miljoen euro te betalen voor de Argentijn. Tot dusver haalde Arsenal alleen nog de transfervrije aanvaller Yaya Sanogo van Auxerre binnen.

Bezig met laden …