voetbalzone

‘Arsenal had hém als eerste keeper moeten halen in plaats van Cech’

Thijs Post20 jul 2015, 13:41
Laatst bijgewerkt: 20 jul 2015, 13:41
Advertentie

Petr Cech is de komende jaren de eerste keeper van Arsenal en volgens velen is de van Chelsea overgenomen Tsjech een uitstekende aanwinst. Toch is niet iedereen ervan overtuigd dat Cech de juiste man voor Arsenal is. Zo vindt oud-international David James dat Arsenal zaken had moeten doen bij Stoke City.

voetbalzone

Bij Stoke City stond Asmir Begovic open voor een vertrek. Arsenal zag Begovic over het hoofd en koos dus voor Cech, waarop de international van Bosnië naar Chelsea verhuisde om tweede keuze te worden achter Thibaut Courtois. “Cech is een uitstekende doelman, maar hij is niet meer op zijn best”, laat James weten in de Engelse media.

“Hij is al 33 jaar oud en er is weinig voor te zeggen dat hij zijn topvorm weer gaat benaderen. Dan nog heeft Arsenal een fantastische keeper, maar daar heeft de club dan ook veel geld voor betaald. Arsenal had Begovic moeten halen. Hij is een van de beste keepers van de Premier League. Chelsea heeft nu samen met Courtois twee van de beste keepers van de Premier League. Als ik fan van Arsenal was, had ik liever Begovic dan Cech gehad.”

Bezig met laden …