voetbalzone

‘Arsenal heeft Franse spits van twaalf miljoen euro bijna binnen’

Gijs Freriks31 mei 2014, 20:45
Laatst bijgewerkt: 31 mei 2014, 20:45
Advertentie

Loïc Rémy treedt in de voetsporen van zijn grote idool Thierry Henry. Volgens Sky News Radio heeft Arsenal namelijk een akkoord met Queens Park Rangers bereikt over de transfer van de 27-jarige aanvaller. The Gunners betalen naar verluidt ruim twaalf miljoen euro voor de Fransman.

voetbalzone

Rémy speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Newcastle United en was goed voor veertien doelpunten in de Premier League. De international, die door Didier Deschamps is opgenomen in de voorlopige WK-selectie, zat aan het begin van deze maand nog op de tribune van het Emirates Stadium tijdens het duel tussen Arsenal met West Bromwich Albion (1-0).

Manager Arsène Wenger zei dat hij aanvankelijk niet op de hoogte was van het bezoek van Rémy: “Eerlijk gezegd is mij pas net verteld dat hij hier aanwezig was. Dus ik zou geen conclusies verbinden aan zijn aanwezigheid. Ik hoop dat hij zijn kaartje heeft betaald! Ik heb hem niet uitgenodigd.”

Ook clubs als Tottenham Hotspur, Liverpool, Atlético Madrid, AS Roma en Bayern München werden met Rémy in verband gebracht. Het contract van de ex-speler van onder meer Olympique Marseille loopt op Loftus Road overigens nog drie jaar door. Rémy gaf dinsdag in L’Equipe toe dat hij het WK als ‘etalage’ gebruikt.

Bezig met laden …