voetbalzone

‘Arsenal heeft het voor het zeggen, maar hier voel ik me ook goed’

Erik van Dam14 feb 2013, 14:42
Laatst bijgewerkt: 14 feb 2013, 14:42
Advertentie

Joel Campbell wacht geduldig af wat Arsène Wengers plannen met hem zijn. De 21-jarige aanvaller uit Costa Rica werd anderhalf jaar geleden als onbekende binnengehaald in Londen, maar zonder een minuut te spelen al snel verhuurd aan Lorient. Na een seizoen in Frankrijk trok hij verder richting Spanje, alwaar hij nu op huurbasis speelt voor Real Betis. Doorbreken bij Arsenal blijft zijn ambitie.

/

Met slechts een handvol duels in de Costa Ricaanse competitie op zak kreeg Campbell al een droomtransfer naar the Gunners. Zijn contract loopt na dit seizoen nog twee jaar door en mogelijk maakt hij na de zomer zijn opwachting in Engeland. Hij doet nu ervaring op bij Real Betis en geniet daarvan, zegt hij. “Het betekent veel voor me dat ik hier nu woon en speel”, aldus Campbell.

“Ik wil het hier goed doen en me blijven ontwikkelen. Arsenal heeft het in mijn carrière voor het zeggen en ik verlang ernaar voor hen te spelen. Maar hier voel ik me ook goed, ik speel met heel mijn hart voor Betis. Ik focus me nu op juni, dan zien we wel wat er gebeurt. Betis heeft deuren voor mij geopend, misschien gaat het hier wel dermate goed dat we Europa in kunnen gaan”, zegt Campbell.

Bezig met laden …