voetbalzone

Arsenal heeft supertalent Freeman bijna binnen

24 jan 2008, 14:38
Laatst bijgewerkt: 24 jan 2008, 14:38
Advertentie
Luke Freeman staat op het punt om naar Arsenal te verkassen. Gillingham, de huidige club van het vijftienjarige toptalent, liet via voorzitter Paul Scally weten dat de clubs een akkoord hebben bereikt over een transfersom van bijna 300.000 euro. Arsenal gaat binnenkort om tafel met de speler zelf.

De piepjonge aanvaller geldt als een van de grootste aanvallende talenten van Engeland en wordt al jaren nauwlettend in de gaten gehouden door verschillende Premiership-clubs. Arsenal heeft onder andere concurrentie van West Ham United, Liverpool en Newcastle United. The Gunners lijken de strijd echter te winnen.

"We hebben een akkoord bereikt met Arsenal", vertelde Scally aan de Britse media. "Er moeten nog wat details worden uitgewerkt, maar ik ben er zeker van dat dit snel zal gebeuren. Het is jammer dat Gillingham een bijzonder talent als Luke kwijtraakt, maar we kunnen hem moeilijk tegenhouden. Arsenal is een mooie club en ik weet zeker dat zij Luke naar de top kunnen helpen."

Als vijftienjarig brookie debuteerde Freeman in november als jongste speler ooit in de FA Cup. Tegen Barnet verving hij tien minuten voor tijd Efe Sodje en verving hij Lee Holmes als jongste speler ooit in het Engelse toernooi. Tot dusver kwam de jeugdinternational driemaal in actie in de hoofdmacht van Gillingham.
Bezig met laden …