voetbalzone

Arsenal-huurling vraagt de aandacht met heerlijke beslissende treffer

Bart Kruyt02 dec 2012, 18:40
Laatst bijgewerkt: 02 dec 2012, 18:40
Advertentie

Arsenal zit in een zware periode en ging zaterdag nog met 0-2 onderuit tegen Swansea City. De ploeg van Arsène Wenger kan wel wat doelpunten gebruiken en wie weet wordt Joel Campbell in januari terug naar Engeland gehaald. De Arsenal-huurling was zondagavond beslissend voor Real Betis, met een schitterend doelpunt in de uitwedstrijd bij Deportivo la Coruna.

/

Met nog een kwartier op de klok was de wedstrijd in evenwicht (2-2) en Campbell kreeg de bal op rechts aangespeeld. De aanvaller dribbelde op een tegenstander af en koos niet voor de passeeractie, maar voor een schot uit de tweede lijn. De inzet van Campbell vloog prachtig binnen in de verre hoek en Deportivo wist hierna niet meer terug te komen in de wedstrijd: 2-3.

Voor de 21-jarige Campbell betekende dit zijn eerste doelpunt van het seizoen. De Costa Ricaan ging vorig jaar van Saprissa naar Arsenal, maar werd direct verhuurd aan het Franse Lorient. Ook dit seizoen had Wenger Campbell nog niet nodig en daarom werd de aanvaller naar Spanje gestuurd. Hij speelde tot dusver zes competitiewedstrijden voor Real Betis.

Bezig met laden …