voetbalzone

Arsenal in ademnood: 'We hebben onze tegenstanders onderschat'

Matthijs van Laar20 okt 2015, 13:31
Laatst bijgewerkt: 20 okt 2015, 13:31
Advertentie
voetbalzone

Arsenal staat na twee groepswedstrijden onderaan in poule F van de Champions League. The Gunners gingen verrassend onderuit tegen Dinamo Zagreb en Olympiacos Piraeus en moeten daardoor vol aan de bak. De komende twee speelronden staat een dubbele ontmoeting met Bayern München op het programma.

Rechtsback Héctor Bellerin vindt dat Arsenal het zichzelf kwalijk kan nemen dat kwalificatie voor de knock-outfase nu al serieus op het spel staat. “We hebben onze tegenstanders onderschat”, geeft hij toe in Marca. “Om de een of andere reden zijn we heel erg slecht gestart. Nu moeten we het gaan doen tegen Bayern. We zullen doelpunten moeten maken om nog kans te behouden op de volgende ronde.”

De hoop is onder meer, of met name gevestigd op Alexis Sánchez. De Chileen begon stroef aan het nieuwe seizoen, maar lijkt zijn oude vorm te hebben hervonden. Op de vraag of hij zich kan meten met Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, houdt Bellerin zich op de vlakte. “Dat is moeilijk te zeggen. Hij zit in ieder geval in de buurt. Als hij de bal krijgt, weet je dat de kans groot is dat hij gaat scoren.”

Bezig met laden …