voetbalzone

'Arsenal informeerde naar 'wereldklasse-aanvallers' van Bayern München'

Matthijs van Laar18 aug 2015, 21:04
Laatst bijgewerkt: 18 aug 2015, 21:04
Advertentie
voetbalzone

Arsenal heeft deze zomer de mogelijkheid onderzocht om Thomas Müller en Robert Lewandowski maar Londen te halen. The Gunners hebben volgens de Daily Mail bij Bayern München gevraagd of die club bereid was mee te werken aan een transfer. De Duitsers waren echter helder in hun standpunt.

Bayern geeft Arsenal meteen te kennen dat de hoop op een spectaculaire coup kon worden opgegeven. Hetzelfde deed der Rekordmeister overigens bij Manchester United, dat eveneens interesse toonde in Müller. De club van Louis van Gaal hiel dat desondanks nog een tijdje vol, maar zag uiteindelijk in dat een overgang van de Duits international niet tot de mogelijkheden behoorde.

Het illustreert volgens de Daily Mail wel hoe graag Arsène Wenger nog één of twee extra aanvallers van wereldklasse aan zijn selectie wil toevoegen. Momenteel beschikt hij over Olivier Giroud en Danny Welbeck, maar zij zijn in de ogen van de technische leiding net niet van absoluut topniveau. Ook Edinson Cavani en Gonzalo Higuaín zijn serieus overwogen, maar werden om diezelfde reden niet benaderd. Karim Benzema was ook in beeld, maar mag niet weg bij Real Madrid.

Bezig met laden …