voetbalzone

‘Arsenal is één van ’s werelds grootste clubs, ik ga hard mijn best doen’

Erik van Dam14 jan 2016, 14:04
Laatst bijgewerkt: 14 jan 2016, 14:04
Advertentie

De transfer van Mohamed Elneny naar Arsenal hing al een tijd in de lucht en donderdag werd de deal officieel. De 23-jarige middenvelder van Egyptische komaf verhuist voor een transfersom van circa zesenhalf miljoen euro van FC Basel naar the Gunners en heeft zin in zijn avontuur in Londen.

voetbalzone

“Hoe ik me voel? Dat is bijna niet te beschrijven. Ik ben er natuurlijk ontzettend blij mee”, zegt Elneny tegen Arsenal Player. “Arsenal is één van ’s werelds grootste clubs en ik wil heel graag een positieve bijdrage leveren aan het team en keihard mijn best doen. Tegen de fans zeg ik: jullie hebben misschien nog niet veel van me gezien, maar ik beloof dat ik positief zal bijdragen aan het team”, aldus Elneny.

“Ik hoop dat we dit seizoen de Premier League en de FA Cup winnen. En dat de Champions League er ook nog bij komt”, geeft de Egyptisch international ambitieus aan. Hij ziet ernaar uit samen te werken met Arsène Wenger, die hoog in aanzien staat bij Elneny. “Hij is een uiterst gerespecteerd manager, die tot de wereldtop behoort. Ik vind het zeer eervol om straks onder zijn management te staan”, aldus de middenvelder.


Bezig met laden …