voetbalzone

‘Arsenal is in deze fase van zijn carrière een te grote club voor hem’

Yanick Vos11 sep 2016, 17:20
Laatst bijgewerkt: 11 sep 2016, 17:20
Advertentie
/

Bournemouth-manager Eddie Howe werd onlangs in de Engelse media getipt als opvolger van Arsène Wenger bij Arsenal. Volgens Ray Parlour is het nog te vroeg voor de 38-jarige trainer om aan de slag te gaan bij een Engelse topclub. Hij ziet Howe liever een tussenstap maken.

Howe leidde Bournemouth voor het eerst in de clubgeschiedenis naar de Premier League en eindigde vorig seizoen op de zestiende plaats. "Hij heeft een fantastische prestatie neergezet bij Bournemouth, maar ik denk dat het een te grote club is voor hem in deze fase van zijn carrière”, zei Parlour bij Sky Sports. “Ik denk dat hij na Bournemouth een volgende stap moet maken, misschien iets als Everton. Daarna misschien naar een club van de top vier.”

Een andere trainer die werd genoemd als eventuele opvolger van Wenger, is Diego Simeone. Parlour, die twaalf jaar lang voor Arsenal speelde, denkt dat de huidige trainer van Atlético Madrid goed bij the Gunners past. “Over een paar jaar is Howe wellicht een goede keuze. Maar op dit moment pas Diego Simeone beter bij Arsenal, als Wenger besluit te vertrekken.”

Bezig met laden …