voetbalzone

Arsenal is klaar: ‘Helaas moeten we ‘Goed gedaan, Barcelona’ zeggen’

Erik van Dam16 mrt 2016, 22:29
Laatst bijgewerkt: 16 mrt 2016, 22:29
Advertentie
/

Arsenal vloog in oktober uit de Capital One Cup, capituleerde een paar dagen geleden in de Engelse beker en ligt na woensdag ook definitief uit de Champions League. De missie was al schier onmogelijk na de 0-2 thuisnederlaag tegen Barcelona, maar in de return deelden de Spanjaarden weer een tik uit en werd het 3-1 tegen Arsenal. Arsène Wenger berustte teleurgesteld in het tweede verlies.

De trainer vond het jammer dat zijn team niet meer spierballen toonde nadat Mohamed Elneny voor 1-1 zorgde in Camp Nou. “Ons spel was goed, maar ik ben teleurgesteld over het resultaat van vanavond. Ik had het idee dat het bij de 1-1 tussenstand bij hen begon te kraken. We hebben onze kansen gekregen, maar we wisten ze helaas niet te benutten. Helaas moeten we zeggen dat Barcelona het goed gedaan heeft”, aldus de Fransman.

“Zij beschikken over twee of drie jongens die het normale weten te verheffen tot kunst”, sprak Wenger complimenteus. De focus moet nu volledig op de Premier League komen te liggen: daarin staat Arsenal momenteel derde en kijkt het tegen een achterstand van elf punten aan op Leicester City, met nog een wedstrijd tegoed. Zaterdag gaat de club op bezoek bij Everton.

Bezig met laden …