voetbalzone

‘Arsenal kan mij voor vier miljoen euro terugkopen, ik sluit de deur niet’

Daniel Cabot Kerkdijk03 mei 2014, 12:40
Laatst bijgewerkt: 03 mei 2014, 12:40
Advertentie

Carlos Vela is de smaakmaker van Real Sociedad, maar het lijkt erop dat de aanvaller vanaf komend seizoen elders wil gaan spelen. “Ik heb altijd gezegd dat ik hier heel blij en gelukkig ben”, vertelt de Mexicaans international, die dit seizoen goed was voor veertien competitiedoelpunten, in gesprek met Marca. “Maar we zullen zien of we op een lijn zitten. Ik heb diverse opties.”

voetbalzone

“Real Sociedad is een club waar ik mij op mijn gemak voel en ik ben niet uit op een transfer”, stelt Vela. “Maar als het moment daar is om te vertrekken, dan denk ik dat ik er nu klaar voor ben. Ik ben meer volwassen, ik denk nu anders en ik sta voor alles open.” Vela, 25 jaar, stond jarenlang onder contract bij Arsenal en werd diverse malen uitgeleend. In de zomer van 2012 maakte hij de definitieve overstap naar Real Sociedad, maar Arsenal heeft nog een terugkoopoptie.

In het contract van Vela staat een afkoopsom van dertig miljoen euro. “Dat is een mogelijkheid, maar er zijn meer opties. We zijn aan het kijken wat mogelijk is en wat niet. Arsenal kan mij voor vier miljoen euro terugkopen. Dat is een miljoen euro meer dan het aankoopbedrag van Real Sociedad. Nogmaals, ik denk nu overal anders over en ik sluit niet de deur voor Arsenal of een andere club uit Engeland. Ik denk dat ik er klaar voor ben om in een ander land aan de slag te gaan.”

Bezig met laden …