voetbalzone

Arsenal krijgt kans op sportieve wraak, Man Utd in FA Cup naar Upton Park

Bart Kruyt02 dec 2012, 15:55
Laatst bijgewerkt: 02 dec 2012, 15:55
Advertentie

Arsenal kreeg zaterdag in de competitie bezoek van Swansea City en ging door twee late doelpunten van Michu met 0-2 onderuit. De ploeg van Arsène Wenger krijgt in de FA Cup kans op sportieve revanche: the Gunners werden bij de loting voor de derde ronde van het bekertoernooi aan Swansea gekoppeld. Op zaterdag 5 of zondag 6 januari zal Arsenal naar Wales reizen.

West Ham United, de huidige nummer acht van de ranglijst, krijgt bezoek van koploper Manchester United. Queens Parks Rangers - West Bromwich Albion is de enige andere clash tussen twee Premier League-teams. Eerstedivisionist Watford van Gianfranco Zola speelt uit bij landskampioen Manchester City en bekerhouder Chelsea gaat op bezoek bij Southampton.

Liverpool kwam er goed van af. De ploeg van Brendan Rodgers speelt in de derde ronde tegen Mansfield Town of Lincoln City, die nog tegen elkaar moeten spelen. Tottenham Hotspur neemt het op tegen Coventry City en voor Newcastle United wacht een uitwedstrijd bij Brighton and Hove Albion.

Bezig met laden …