voetbalzone

Arsenal kwam bijeen zonder Wenger: ‘Ga niet zeggen wat er besproken is’

Erik van Dam09 mrt 2016, 17:28
Laatst bijgewerkt: 09 mrt 2016, 17:28
Advertentie

De laatste weken zijn niet zo gunstig verlopen voor Arsenal. The Gunners speelden gelijk tegen Hull City in de FA Cup en verloren daarna van Barcelona, Manchester United én Swansea City. Met de 2-2 (met tien man) tegen Tottenham Hotspur en de overwinning op Hull in de beker-replay werd er weer wat krediet gesprokkeld, maar de spelersgroep voelde duidelijk dat het vijf voor twaalf was.

/

Theo Walcott vertelt woensdag dat de selectie van Arsenal na de nederlaag tegen Swansea City bijeenkwam voor een goed gesprek. Daar was niemand van de trainersstaf bij aanwezig. “We hebben achter gesloten deuren met elkaar gepraat. Het was een bijeenkomst om hardop uit te spreken hoe iedereen zich voelde en het werkte positief”, aldus Walcott in gesprek met de BBC.

“Ik ga niet zeggen wat er besproken is, dat houd ik liever voor mezelf”, zegt de aanvaller. “We hebben daarna in elk geval een reactie gegeven op het veld. Het is belangrijk dat we als team weten dat we het in ons hebben. We moeten het alleen vaker laten zien”, aldus Walcott. Arsenal hoopt nog op een geweldige eindsprint naar de titel, al bedraagt de achterstand op Leicester City acht punten. Arsenal is ook nog actief in de FA Cup (kwartfinales) en Champions League (achtste finales).

Bezig met laden …