voetbalzone

Arsenal-legende verrast door vertrek Wilshere: ‘Misschien de beste oplossing’

Yanick Vos03 sep 2016, 23:10
Laatst bijgewerkt: 03 sep 2016, 23:10
Advertentie
/

Jack Wilshere is dit seizoen door Arsenal uitgeleend aan Bournemouth. Voormalig Arsenal-middenvelder Robert Pirès is verrast door de keuze van the Gunners om de 24-jarige Engelsman te laten gaan. De oud-international uit Frankrijk heeft daarentegen wel begrip voor de keuze van Wilshere om te kiezen voor de Engelse laagvlieger.

Pirès had niet verwacht dat Arsenal hem zo maar heeft laten gaan. “Ik ben een klein beetje verrast, want Jack is erg goed”, zei Pirès zaterdag na de benefietwedstrijd tussen Arsenal Legens en Milan Glorie. “Voor hem is het misschien wel een goede keuze omdat hij meer aan spelen moet toekomen. Bij Arsenal hebben ze veel spelers, zeker op het middenveld. Dit is misschien de beste oplossing, omdat het op huurbasis is. Volgend seizoen keert hij terug bij Arsenal, maar nu moet hij spelen.”

Het Arsenal van manager Arsène Wenger is met vier punten het huidige Premier League-seizoen niet bijzonder goed van start gegaan. De achterstand op koplopers Chelsea, Manchester City en Manchester United is daardoor na drie wedstrijden al vijf punten. Desondanks verwacht Pirès dat Arsenal mee kan doen om het kampioenschap. “Ik geloof in dit team en natuurlijk in Wenger. De kwaliteit is er in ieder geval”, aldus Pires.

Bezig met laden …