voetbalzone

‘Arsenal meldt zich bij Manchester United ter oplossing spitsenprobleem’

Thijs Post08 nov 2013, 08:10
Laatst bijgewerkt: 08 nov 2013, 08:10
Advertentie

Enkele dagen voor de kraker tussen Manchester United en Arsenal in de Premier League pakken de Engelse media groot uit met een naderende transfer van Javier Hernández van United naar Arsenal. Volgens diverse media blijft Luis Suárez van Liverpool de eerste keuze voor manager Arsène Wenger, maar scouts van the Gunners hebben inmiddels ook een flink dossier samengesteld over Chicharito.

/

Bij Arsenal moet Olivier Giroud alle kastanjes uit het vuur halen in de aanvalslinie en Wenger wil dolgraag een tweede spits van naam. In januari gaan the Gunners de transfermarkt op. Suárez is dus de eerste keuze, maar Wenger weet dat de kans groot is dat Liverpool de Uruguayaan niet wil laten gaan.

Daar komt Hernández in beeld. De 25-jarige spits van Manchester United is zijn reserverol helemaal zat en onlangs baarde hij opzien door een bericht van Sky Sports over een mogelijk vertrek te retweeten. Overigens is Hernández niet de enige die gevolgd wordt door de scouts van Arsenal. Ook Fernando Llorente wordt in de gaten gehouden, maar de Spanjaard lijkt inmiddels zijn draai te hebben gevonden bij Juventus.

Bezig met laden …