voetbalzone

'Arsenal meldt zich spoedig bij Meulensteen voor nieuwe spits'

Bart Kruyt01 jan 2014, 23:00
Laatst bijgewerkt: 01 jan 2014, 23:00
Advertentie

Nicklas Bendtner was woensdag met een late goal belangrijk voor Arsenal, maar raakte bij dit doelpunt ook geblesseerd en zal vermoedelijk een paar weken buitenspel staan. Lukas Podolski is net terug uit de lappenmand, maar Arsène Wenger zal zeker een nieuwe spits willen halen in januari. Het is goed mogelijk dat de Fransman aanklopt bij René Meulensteen.

/

Arsenal wordt in verband gebracht met grote namen als Diego Costa, Jackson Martinez en Edin Dzeko, maar gaat waarschijnlijk voor een realistischere optie. Dimitar Berbatov heeft aangegeven dat hij wil vertrekken bij Fulham en is in beeld om de voorhoede van Arsenal te komen versterken. De koploper van de Premier League zal zich volgens The Sun spoedig gaan melden bij de stadsgenoot.

De 32-jarige Berbatov is bezig aan zijn tweede seizoen bij Fulham, maar baalt van de slechte prestaties van de club. Martin Jol werd al ontslagen en opgevolgd door Meulensteen, die Berbatov eigenlijk niet wil laten gaan. De spits speelde in Engeland eerder voor Manchester United en Arsenals aartsrivaal Tottenham Hotspur. Zijn contract bij Fulham loopt in de zomer af.

Bezig met laden …