voetbalzone

Arsenal met goed gevoel richting München: ‘We hebben een kans’

Thijs Post08 mrt 2014, 16:46
Laatst bijgewerkt: 08 mrt 2014, 16:46
Advertentie

Arsenal heeft een goede kans op het veroveren van de eerste prijs sinds 2005. De ploeg van manager Arsène Wenger plaatste zich zaterdag voor de halve finale van de FA Cup en Manchester City lijkt de enige ploeg in het toernooi die the Gunners nog kan stoppen. Arsenal won zaterdag met 4-1 van Everton en Wenger denkt dat zijn manschappen het goede gevoel meenemen naar Bayern München, dat dinsdag de tegenstander is in de Champions League.

voetbalzone

“Op psychologisch vlak was het een zeer belangrijke zege voor ons”, laat Wenger weten via de officiële kanalen van de club. “We kunnen geconcentreerd en geïnspireerd afreizen naar München voor het duel met Bayern. We staan er niet goed voor (Bayern won in Londen met 0-2, red.), maar als we goed presteren hebben we een kans.”

Mesut Özil maakte eindelijk weer een goede indruk bij Arsenal. De Duitser lag lange tijd onder vuur, maar tegen Everton opende hij de score en gaf hij een assist. “Ik hoop dat dit hem vertrouwen geeft. Ik was ook blij dat hij er fysiek weer goed uitzag. Hij knapte veel vuil werk op, hij verdedigde mee bij counters en op die manier hebben wij als ploeg meer kans op de zege.”

Bezig met laden …