voetbalzone

Arsenal moet Ramsey lang missen: 'We proberen nog iemand te halen'

Bart Kruyt31 jan 2014, 09:34
Laatst bijgewerkt: 31 jan 2014, 09:34
Advertentie

De komst van Julian Draxler lijkt onwaarschijnlijk, al weten we natuurlijk nooit wat er op de laatste dag van de transfermarkt allemaal nog kan gebeuren. Arsène Wenger hoopt deze vrijdag echter toch nog een nieuwe aanwinst te kunnen begroeten en lijkt te azen op een nieuwe middenvelder. De dijbeenblessure waar Aaron Ramsey mee kampt is namelijk ernstiger dan verwacht.

voetbalzone

De 23-jarige Ramsey speelde eind december zijn laatste wedstrijd voor Arsenal en staat voorlopig nog wel even buitenspel. "We proberen nog iemand te halen, vanwege de schorsing van Matthieu Flamini en de terugslag in het herstel van Ramsey", zei Wenger vrijdag op de persconferentie. "Aaron zal nog vier tot zes weken buitenspel staan, en ik reken daarbij op zes weken."

Het nieuws is een domper voor Arsenal, daar Ramsey in de eerste seizoenshelft uitstekend op dreef was voor the Gunners. De middenvelder maakte in achttien competitiewedstrijden acht doelpunten, terwijl hij eerder in zijn loopbaan nooit verder kwam dan drie goals in het seizoen. Het is niet bekend aan welke middenvelder Wenger denkt: in de wandelgangen is de naam van Kim Källström (Spartak Moskou) gevallen.

Draxler komt in ieder geval niet, zo benadrukte Wenger: "Dit verhaal is de wereld in gebracht door de media, niet door mij. Draxler zal gewoon bij Schalke blijven", zei de manager, die wel rekent op de komst van een 'last minute-versterking': "Ik denk dat de kans tachtig procent is dat er nog iemand bijkomt."

Bezig met laden …