voetbalzone

Arsenal nederig ondanks sublieme reeks: ‘Wij moeten stil zijn’

Tim Siekman08 okt 2018, 14:48
Laatst bijgewerkt: 08 okt 2018, 14:48
Advertentie

Arsenal is op dreef. De Londenaren begonnen slecht in de Premier League met twee nederlagen op een rij, maar hebben daarna de stijgende lijn ingezet. De laatste zes competitiewedstrijden zijn in winst omgezet, iets wat volgens velen kan worden gezien als een teken dat Arsenal kan meedoen om de titel. Alexandre Lacazette predikt echter rust.

De spits van Arsenal was zondagmiddag belangrijk voor zijn ploeg door twee treffers voor zijn rekening te nemen in de met 1-5 gewonnen wedstrijd tegen Fulham. Momenteel bezetten de Londenaren de vierde plek in de Premier League, met slechts twee punten minder dan titelconcurrenten Manchester City, Chelsea en Liverpool.

“Om over de top vier te praten, is het nog wat vroeg”, wordt de Fransman geciteerd door de Daily Mail. “Wij moeten stil zijn en werken zoals we dat goed kunnen. Het gaat tot nu toe goed. Gewoon blijven werken en dan zien we aan het einde van het seizoen wel. De spirit in de ploeg is goed en als je wint, wordt dat natuurlijk alleen maar beter."

Lacazette werkt bij Arsenal samen met Pierre-Emerick Aubameyang, die in zijn eerste 23 duels voor de club 16 doelpunten heeft gemaakt, een betere start dan legende Thierry Henry. “Het is lastig om dat te vergelijken met Thierry, want hij was jonger toen hij bij Arsenal kwam. Auba is in zijn top van zijn loopbaan, maar ik hoop in ieder geval dat hij blijft scoren.”

Bezig met laden …