voetbalzone

‘Arsenal neemt contact op met Schalke voor man van zeventig miljoen’

Gijs Freriks31 aug 2013, 09:14
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2013, 09:14
Advertentie
/

Arsène Wenger hoopt na een reeks teleurstellingen in de slotscene van de transferperiode wel succes te hebben. De manager haalde enkel Yaya Sanogo en Mathieu Flamini binnen en betaalde nog geen cent. Daar komt een dezer dagen mogelijk verandering in, want volgens de Daily Mirror heeft Arsenal contact opgenomen met Schalke 04. De Londenaren hebben bovengemiddelde interesse in Julian Draxler.

Algemeen directeur Ivan Gazidis sprak al met officials van Schalke. Zijn Duitse collega Horst Heldt zei vrijdag nog dat de vraagprijs voor de negentienjarige middenvelder op zeventig miljoen euro ligt. Arsenal denkt echter niet dat de club uit Gelsenkirchen tijdens de onderhandelingen zo hoog in de boom zal gaan zitten, mede doordat die Königsblauen zich reeds verzekerden van een nieuwe aanvallende middenvelder. Schalke presenteerde vrijdag Kevin-Prince Boateng, die overkwam van AC Milan.

Draxler staat overigens niet te springen om Schalke te verlaten. Eind juni kreeg hij concrete aanbiedingen van Real Madrid en Manchester City en hij zou in vijf jaar tijd zestig miljoen euro kunnen verdienen. De zesvoudig Duits international liet zich echter niet gek maken en besloot om zijn tot de zomer van 2018 lopende contract te respecteren.

Bezig met laden …