voetbalzone

Arsenal pikt eerste aanwinst voor volgend seizoen op bij Schalke 04

Robin Bruggeman06 jun 2017, 12:15
Laatst bijgewerkt: 06 jun 2017, 12:15
Advertentie

Arsenal heeft dinsdagmiddag de eerste nieuwe aanwinst voor volgend seizoen aangekondigd. Sead Kolasinac komt transfervrij over van Schalke 04 en heeft een ‘contract voor de lange termijn’ bij the Gunners getekend. De Bosnisch international zal zich in juli bij de eerste training van zijn nieuwe club melden.

Het nieuws van de overstap van Kolasinac, die in Londen ruim 172 duizend euro per week gaat verdienen, komt niet uit de lucht vallen, aangezien de verdediger in de afgelopen weken al stevig in verband werd gebracht met een overstap naar Arsenal. Zijn nieuwe club heeft nog geen mededelingen gedaan over de loopduur van het contract dat hij heeft getekend.

Kolasinac, die eerder voor Karlsruhe en VfB Stuttgart speelde en in 2012 onder Huub Stevens in de hoofdmacht van die Knappen debuteerde, wordt waarschijnlijk niet de enige zomerse aanwinst voor Arsenal. De club zou zich eveneens hebben gemengd in de strijd om Kylian Mbappé en wordt ook genoemd als mogelijke bestemming voor onder meer Alexandre Lacazette en Djibril Sidibé.

Bezig met laden …