voetbalzone

‘Arsenal schotelt talent tweede contract in zes maanden tijd voor’

Erik van Dam04 okt 2016, 23:41
Laatst bijgewerkt: 04 okt 2016, 23:41
Advertentie
/

Arsenal is erg tevreden over hoe Alex Iwobi zich ontwikkelt. De twintigjarige middenvelder debuteerde vorig seizoen al in het eerste van the Gunners en liet meteen een goede indruk achter, waarna hij in april een nieuw en verbeterd contract tekende. Nu zou Arsenal opnieuw van plan zijn Iwobi met een betere verbintenis vast te leggen.

In april zette Iwobi zijn handtekening onder een contract dat hem 28.000 euro per week opleverde. Arsène Wenger stelt hem geregeld op en Arsenal lijkt nu al van mening dat de ‘oude’ voorwaarden eigenlijk niet meer van toepassing zijn op Iwobi, die min of meer basisspeler is geworden en dus weer meer aanzien zou genieten.

Als hij zo door blijft gaan, krijgt hij volgens de Daily Mirror weer een nieuw contract met een aanzienlijk hoger salaris. Om hoeveel geld het gaat weet de krant nog niet, maar de intenties van Arsenal zijn duidelijk: de beste jongelingen binnen de club hoeven voor het geld niet weg en Arsenal stelt de ontwikkeling van alle aanstormende talenten zeer op prijs.

Bezig met laden …