voetbalzone

'Arsenal speelde in een lage versnelling en had nog met 10-0 moeten winnen'

Matthijs van Laar15 sep 2015, 16:57
Laatst bijgewerkt: 15 sep 2015, 16:57
Advertentie
voetbalzone

Dinamo Zagreb neemt het woensdagavond op tegen Arsenal, maar coach Zoran Mamic verwacht er niet al te veel van. Normaal gesproken is de topclub uit Engeland een paar maatjes te groot voor zijn elftal, zo verklaarde hij dinsdag tijdens de voorbeschouwende persconferentie.

De Londenaren reizen woensdag naar de hoofdstad van Kroatië voor hun eerste ontmoeting van dit seizoen in de Champions League. Op papier mag dat voor the Gunners geen problemen opleveren en Mamic snapt dat zijn elftal zwaar de underdog is. “Ik heb Arsenal vaak zien spelen. Dit weekend tegen Stoke City speelden ze in de tweede of derde versnelling en nog had het gewoon 10-0 moeten zijn!”

“Het is beangstigend en fascinerend om Arsenal te zien spelen”, vervolgde Mamic. De coach legt zich echter niet zonder meer neer bij een kansloze matpartij. Hij zag ook hoe West Ham United, getraind door de Kroaat Slaven Bilic, op de eerste speeldag van de Premier League met 0-2 won in het Emirates Stadium. “Ja, ik heb Slaven gesproken en hem om advies gevraagd. En met een fanatiek gevecht zijn we in staat om een resultaat te boeken.”

Bezig met laden …